PONOVNO ZAPRTJE VRTCA

PONOVNO ZAPRTJE VRTCA

Spoštovani starši

Zaradi povečevanja epidemije se je vlada ponovno odločila za poostrene ukrepe, med drugim tudi zaprtje vrtce in šol. Skladno z Odlokom o začasni prepovedi zbiranja ljudi s področja vzgoje in izobraževanja ter v univerzah in visokošolskih zavodih, se v četrtek 1.4.2021 vrtci zaprejo. Zaprtje bo trajalo do 11.4.2021.

V vrtcih (tudi šolah 1. do 3. razreda) se bo izvajalo le NUJNO VARSTVO za otroke staršev, ki ste zaposleni v kritični infrastrukturi (sem spada sektor energetike, sektor prometa, sektor prehrane, sektor preskrbe s pitno vodo, sektor zdravstva, sektor financ, sektor varovanja okolja ter sektor informacijsko-komunikacijskih omrežij in sistemov) ter zaposleni v VIZ, sociali, vojski in policiji. Skladno z odlokom je potrebno zaposlitev dokazovati s potrdilom delodajalca (na uradnem obrazcu, ki je dostopen na spletni strani).

Najkasneje do jutri, v sredo 31.3.2021,  je potrebno zbrati prijave za njuno varstvo. Naprošamo starše, da čim prej pridobite potrdila svojih delodajalce in sporočite vaši vzgojiteljici ali potrebujete nujno varstvo. Prijave potrebujemo najkasneje do jutri, v sredo, do 8. ure.

Nujno varstvo se bo izvajalo v centralni enoti Ciciban, na posameznih enotah pa le izjemoma, če bo večje število prijav.

Uprava Vrtca Krško

Potrdilo delodajalca (word)
Potrdilo delodajalca (pdf)

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost