Življenje v skupini C4

Štirje meseci so že pretekli kar smo v vrtcu. V tem času smo  kar malce zrasli, marsikaj spoznali in z lahkotnim korakom in nasmeškom pridemo v vrtec.

V vrtcu smo se marsikaj naučili. Vsi spimo na svojih ležalnikih. Ko gremo jest nas pribor kar lepo uboga, tako da ne rabimo več toliko pomoči  od Andreje in Eve.

Velikokrat gremo na sprehod. Tudi če je malce hladno, ali pa da se dežne kaplje spuščajo na zemljo nas to ne prestraši, ampak gremo kljub temu ven in uživamo na svežem zraku. Poskušali  smo se sprehajati po gozdu, ampak najbrž bo to spomladi veliko lažje, saj bodo naši koraki še bolj stabilni in radovedni.

V decembru smo se začeli združevati v jutranjem krogu, kjer nas pozdravi lutka medo, nas malce poboža, poheca in z nami prepeva različne pesmi in se igra bibarije. Medo nam je pripravil tudi suhe barvice s katerimi smo risali in se pri tem zabavali.

Eva in Andreja nam večkrat pripravita poligon iz blazin. Plezanje je za nas pravi žur in vedno znova se razveselimo ko se postavlja poligon.

V decembru smo imeli tudi obisk v naši igralnici. Prišli so otroci iz skupine C13. Zapeli so nam kar nekaj pesmic in se z nami poigrali.

 

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost