30.9.2019 – C12 – September

Začeli smo novo šolsko leto in vsak dan je bil z nasmehom posejan. Zato nismo niti občutili, da so se nam pridružili »novinci«, kajti skoraj, da uvajalnega obdobja sploh nismo imeli, temveč smo se takoj podali novim raziskovanjem naproti…  Letos se nam je pridružilo pet novih otrok, ki so se lepo vključili v skupino, spletli nova prijateljstva in uspešno premagali prve dni v novi skupini. Starejši otroci jim radi priskočijo na pomoč, kadar jo potrebujejo in prosijo zanj.

Veliko lepega smo že skupaj doživeli, praznovali prvi rojstni dan našega prijatelja, nadaljevali z uvajanjem dnevne rutine, že kar nekaj stvari raziskali in se ustavili pri H2O. Letošnja prednostna naloga vrtca in rdeča nit povezovanja dejavnosti, ki  jih bomo skupaj letos načrtovano in spontano izvajali pa je »ČUDEŽNA VODA«.

Na obisku pa smo imeli tudi ga. Damjano iz ZD Krško, ki nas je obiskala in v svojem nahrbtniku prinesla nekaj čisto majhnega…. Res je, ZOBOMIŠKA je prišla z njo, pogledala je naše zobke ter nam pokazala, kako si jih  pravilno skrtačimo.

Letos pa bomo ponovno sodelovali tudi z ga. Antonijo iz Valvasorjeve knjižnice. Obiskala nas je že prvič in nam povedal lepo pravljico. Ker pa smo mislili, da je čolniček potonil le zato, ker je bil medved velik, smo se poigrali tudi s tem vprašanjem.

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost