23.3. 2020 – DV2 – ROJSTNODNEVA POTOVANJA

Tokrat smo se na potovanje podali kar dvakrat. Najprej smo na krilih metuljev poleteli v Metuljevo deželo. Da smo se lažje vživeli, smo poiskali vse zelene igrače, kocke in žuželke, ki jih premore naša igralnica. In vsi, ki nismo s slavljenko pripravljali torte, smo se potrudili, da je bilo v igralnici čutiti čarobnost metuljev. S pomočjo pesmi in rutic smo se preobrazili iz gosenic v metulje in tako nadaljevali potovanje po naši čarobni deželi. Praznovanje je bilo polno smeha in razigranosti, ki ga je spremljalo prepevanje pesmi, igre, ples, izrekanje voščil in seveda tudi pogostitev.

Na drugem potovanju pa smo se odpravili v Ledeno kraljestvo. Slavljenka je s svojo prijateljico povabila vse na prav posebno zabavo. Da pa so lahko vstopili v njeno kraljestvo, jim je podarila prav posebne vstopnice – snežinke, s katerimi jim je dodelila čarobno moč. Vsak je dobil točno takšno čarobno moč kot si jo je želel. Tako je bilo praznovanje preplet čaranja, super moči, plesa in igre.

Na koncu smo utrujeni od vsega slavljenki izrekle voščila in se posladkali s torto, ki jo je slavljenka skupaj s prijatelji pripravila na dan praznovanja.

Zapisala Zala Jazbec, dipl. vzg.

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost