20.2.2020 -P3 – JOGA URICA Z ANITO

Naredili smo prve korake v to znanost, ki nam pomaga ohranjati zdravje  z grajenjem samozavesti, moči in prožnosti uma in telesa.

Vadba je zabavna, varna, vaje se izvajajo na igriv in otrokom prilagojen način. Njihovo pozornost pritegne s pravljicami, različnimi predmeti, posnemajo različne živali ter uporabljajo prispodobe iz vsakdanjega življenja. Skozi vadbo pride pri otroku do razvoja pomembnih veščin v spodbudnem in ne tekmovalnem okolju, kjer z igro, pravljico, plesom ali petjem vstopi na pot raziskovanja samega sebe, razvijanje domišljije, ustvarjalnosti in zavedanja svojih občutkov ob tem. Je dober blažilec dnevnih stresov in podpora zdravju, fizičnemu, socialnemu in mentalnemu napredku.

Ob izvajanju dejavnosti so bili otroci zelo sproščeni, z veseljem so sledili Anitinem vodenju in komaj čakali na kakšen domišljijski izlet jih bo popeljala. Naši strokovni sodelavki najlepša hvala za izvedo joga uric in lepih doživetij v neznano.                                                                    Jožica in Katja

 

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost