11.2. 2020 – DV2 – PRAZNOVALI SMO V JANUARJU

V mesecu januarju smo kar štirikrat vstopili  v svet risanih in pravljičnih junakov, kamor so nas popeljali naši slavljenci. Kot nam je sedaj že v navadi, smo s praznovanji začeli v jutranjem krogu, kjer smo si ogledali fotografije otrok in zapeli pesem za rojstni dan. Po zajtrku smo naredili našega ježka Tončka, nekateri otroci pa so pripravili in okrasili prostor, da je bilo vzdušje še bolj prijetno.

 

  1. DINOZAVROVA ZABAVA

Slavljenec je  otvoril zabavo z »Dino plesom«, nato si je izbral še svoje najljubše plesne skladbe, s katerimi smo rajali v družbi dinozavrov. Otroci so si ogledali tudi knjige o dinozavrih  in del časa namenili igri z njimi. Po zabavi smo mu vsi čestitali, upihnili svečke in se posladkali s slastnim ježkom.

  1. LEDENO KRALJESTVO

Slavljenka nas je povabila na svojo »Ledeno« zabavo, kjer smo najprej prejeli vsak svojo super moč, nato pa smo odplesali in se pozabavali  ter na koncu posladkali  s torto.

  1. LEDENO KRALJESTVO

Tudi na drugi zabavi ledenega kraljestva nam je slavljenka podelila  super moč, ki nas je vodila skozi celotno pravljično, zimsko obarvano druženje vse do pihanja svečk in zaključka s torto.

  1. SUPER KRILA

Poleteli smo v svet Super kril, kjer je slavljenec odpiral pakete, ki so bili dostavljeni posebej zanj. Z  zabavnimi nalogami, plesom, petjem in sladkanjem smo se zabavali še en dan v vrtcu.

Zapisala Doroteja Gerzina

 
 
 
 
 
 
 
Dostopnost